Metal-Sheet - Kezdőlap
Tartalom betöltése...


  
FONTOS KÖZLEMÉNY!


Újra megnyitott 2020.06.08-tól Debrecenben a Mikepércsi út 106. alatti bemutatótermünk. Várjuk kedves vásárlóinkat és az érdeklődőket! 

Nyitva tartás: H-P 07:30-16:30 SZO 07:30-12:00A Koronavírus elleni küzdelem jegyében az enyhítéseknek köszönhetően ügyfélfogadásunk 2020.05.04-től visszaáll a régi rendre! 


További információért kattints ide!


Íves kerítésléc - ÚJDONSÁG
Vegye fel a kapcsolatot értékesítőinkkel IDE kattitva!

A legújabb famintás! 

Termékújdonságunk a famintás család legújabb tagja az Aranytölgy.
A méltán népszerű famintás termékkínálatunkat, a vevői igényekhez igazodva folyamatosan bővítjük. Az Aranytölgy szín világosabb árnyalatával, élethű, fahatású erezetével és az acél alapanyag tartósságával, évtizedekig tökéletes esztétikai és funkcionális hatással fog rendelkezni.
Tökéletes választás lehet kerítésnek, falburkolatnak, virá-gosládának...csak a képzelet szabhat határt a felhasználá-sának. 

AZ Újdonságnak itt még nincs vége!

Az Aranytölgy illetve a méltán népszerű Dió
lemezek, mostantól kétoldalon színezett verzióban is elérhetőek!

Élelmiszeripari szendvicspanelek 

 

Cégünk folyamatosan bővíti termékpalettáját, így igyekszünk komplex megoldásokat kínálni, például olyan felhasználási területekre ahol a higiénia és a hőszigetelési tényezők, külön – külön és együttesen is kiemelten fontosak. Az élelmiszeripari, hőszigetelt szendvicspanel ellenáll a penésznek, gombának. Ennek függvényében tökéletes megoldást biztosítanak olyan felhasználási területeken, ahol a higiénia kiemelt szempont. 

Töltse le részletes termékismertetőnket az alább ilinkre kattintva:
Élelmiszeripari szendvicspanel - termékismertető

Famintás lemezek
Famintás trapézlemez PRINTECH
technológiával előállított lemezből


A Metál-Sheet Kft. bővíti lemez kínálatát új, printech technológiával előállított lemezekből gyártott lemeztermékekkel. A printech technológia egy offset nyomással az acél alapanyagra felvitt esztétikus és természetes fa felületet megjelenítő mintát jelenti.

 
Szendvicspanel
 
A szendvicspanel olyan könnyűszerkezetes építőelem, amely a szigetelő rétegből és az azt körbezáró fegyverzetből (trapézlemezből és mikrobordás lemezből) áll.
Felhasználása egyre elterjedtebb, mivel könnyen, gyorsan szerelhető és esztétikus megoldás hőszigetelt tető, oldalfal és belső térelválasztók építéséhez.
 
Trapézlemez
 
A trapézlemez kiváló burkolati eleme a könnyűszerkezetes épület tetejének, oldalfalának. Továbbá álmennyezetnek, fal belső és külső burkolatának, homlokzatnak, kerítésnek, kapunak egyaránt alkalmazható.
 
Cserepeslemez
 
A cserepeslemezt leginkább a családi házak tetejének burkolásához választjuk. A cserepeslemez a tetőre felrakva a hagyományos, cseréppel rakott tetőre hasonlót, azonban a szerelése gyorsabb és könnyebb.
 

Szelemenek


A nagy teherbírású könnyűgerendáink jó minőségű horganyzott acélból hidegen hengereléssel készülnek telephelyünkön. Csekély súlyuknak, a széles szelvényméret választéknak, a tetszőleges hossznak és a rövid gyártási határidőnek köszönhetően könnyűgerenda választékunk megfelel a kor igényeinek és elvárásainak egyaránt.
 
Teherhordó trapézlemezek


A teherhordó trapézlemez magas bordájú trapézlemez, ami nagy fesztávot képes áthidalni alátámasztó szerkezet nélkül. Előnye, hogy a lemez kezelt hátoldala önmagában kész felületet ad a födém alján is.
 
Ereszcsatorna


A Metál-Sheet Kft. trapézlemez, cserepeslemez és szendvicspanel gyártása mellett csatorna rendszert és annak elemeit is gyártja illetve forgalmazza.
 
Európai Únios támogatások