Cégünk

Üdvözöljük a Metál-Sheet családjában!

A Metal-Sheet Kft. 2004-es debreceni alapítása óta a legnagyobb hazai szendvicspanel és trapézlemez gyártók közé küzdötte fel magát. A magyar cégalapító és tulajdonos Harangi Emil egyéni vállalkozóként indult, de mára már több, mint 130 kolléga járul hozzá a vállalkozás sikeres működtetéséhez. 

Közel 8 hektáros telephelyünkön található 2 szendvicspanel gyártó csarnok, és emellett folyamatosan üzemel 37 lemezmegmunkáló gép is. A vásárlók teljes körű kiszolgálása érdekében kiszállítói flottát tartunk fenn modern nyerges és szóló teherautókkal, valamint az ország több pontján rendelkezünk telephellyel és viszonteladói hálózattal.  2021-ben történetünk legsikeresebb gazdasági évét zártuk, több, mint 18 milliárd forintos nettó árbevétellel.

A magyar piacon egyedülálló termékportfóliót alakítottunk ki: PIR,PUR és ásványgyapot szendvicspanelek, teherhordó és bádogos fedésre szolgáló trapézlemezek, szelemenek és cserepeslemezek, korcolt lemezek, standard és egyedi élhajlított elemek, kiegészítők.

Az elmúlt 18 évben sikerünk záloga a vevőközpontúság volt, ami a jövőben sem lesz másként. Ügyfeleink között megtalálhatóak lakossági vásárlók, nagy beruházók, kivitelező cégek és viszonteladók egyaránt.

Van bennük valami közös, ugyanazt a színvonalas és rugalmas kiszolgálást biztosítjuk mindenki számára. Minőség, precizitás és időtállóság, ez a Metál-Sheet Kft.

A Metál-Sheet Kft. értékei

vevőközpontúság: munkánkat a vevők magas színvonalú kiszolgálása határozza meg

maximalizmus: minden helyzetből a legtöbbet hozzuk ki

csapatmunka: egymást segítve és egymásért dolgozva működünk

tervezettség: tudjuk,mit, mikor és hogyan akarunk elérni

hitelesség: szakmailag és emberileg egyaránt következetes, korrekt magatartást tanúsítunk

CÉGÜNK TÖRTÉNETE

2004-ben a megnövekedett lemezeladások hatására célszerűvé vált egy fejlettebb üzleti forma létrehozása, így alakult meg a Metál-Sheet Kft.

2008-ban új típusú lemezgyártó gépsorok kerültek beszerzésre és a trapéz és cserepeslemez gyártás mellett már szelemeneket és bennmaradó zsaluzatot is gyártottunk.

2010-ben csarnokot építettünk, s benne lehetőség nyílt az EPS és Ásványgyapotos panelek gyártására, ami felgyorsította a Metál-Sheet Kft. fejlődését és mindennapi működését.

2013-ban újabb, PIR és PUR szendvicspaneleket gyártó üzemmel bővültünk, reagálva a piaci igények változására, az EPS paneleket pedig fokozatosan kivezettük a kínálatunkból.

2019-ben PIR panelgyártó kapacitásunkat új gépsorral bővítettük.

2021-ben az Ásványgyapotos panelgyártás korszerű gyártástechnológiáját vezettük be.

Betöltés...