Lemezbe zárt értéket teremtünk

A Metál-Sheet Kft. neve ismerősen cseng a legtöbb ember számára Debrecenben, hiszen cégünk, fennállásának immár 20 éves jubileumára készül 2024-ben. A városi rendezvények elkötelezett támogatójaként a Campus Fesztiválon vagy a Debreceni Adventen visszatérő partnerként vagyunk jelen, de a jótékonysági kezdeményezések is kiemelten fontos szerepet játszanak életünkben.

Az idei évben az építőipar volumene lassú növekedéssel indult, ennek hatása a visszafogott keresletben mutatkozott meg az ipari létesítmények falazatát biztosító szendvicspanel termékeink iránt. A sok éves tapasztalat és vállalkozói szemlélet, ami cégünket már sok nehézségen átsegítette, most is azt eredményezte, hogy a jövőre fókuszáltunk. A felszabadult energiáinkat új termékek bevezetésébe és folyamataink fejlesztésébe, gépparkunk felújítására fordítottuk.

Ennek köszönhetően sikeresen piacra dobtuk a Hexa cserepeslemezünket, és a korcolt lemezünket is.  Ezekkel az új, modern vonalvezetésű tetőfedő lemezekkel a mai letisztult stílust kedvelő vásárlóink számára kínálunk megoldásokat.

Emellett azonnal elérhetővé tettük két árnyalatban is a rendkívül népszerű, famintával fedett szendvicspaneljeinket, amik kiválóan alkalmasak hétvégi házak, garázsok vagy akár kültéri szaunák esztétikus és gyors kivitelezéséhez. A famintás acéllemezek óriási népszerűségnek örvendenek könnyű szerelhetőségük, tetszetős küllemük, időtállóságuknak köszönhetően, ezért tovább bővítettük kínálatunkat, immár 5 féle famintás lemezből választhatnak vásárlóink a színezett lemezeink mellett, és természetesen a jól bevált, készletről azonnal elérhető paneljeink is folyamatosan rendelkezésre állnak.

Ebben az évben egyre növekvő tendenciát mutatott az ásványgyapot töltetű szendvicspanelünk rendelésállománya, amit egy szintén megújult gépsoron, rövidebb gyártási határidővel tudjuk megrendelőink részére előállítani.   

Az új termékek bevezetése mellett nagy hangsúlyt fektetünk a gépparkunk folyamatos megújítására is, amivel a kapacitásunkat növelni, gyártási folyamatainkat optimalizálni tudjuk. Így idén egy új szelemengyártó gépsort és egy olyan trapézlemezgyártó sort is üzembe helyeztünk, ami két típusú profilt is tud folyamatosan gyártani, minimális átállási idővel.

Az év első felében tapasztalt megtorpanást a második negyedévtől egyre kevésbé érzékeltük, termelési volumenünk újra elérte a korábbi évek hasonló időszakában gyártott mennyiséget, sőt év végére meg is haladhatja az előző év utolsó negyedévét. Terveinkben további kapacitásbővítő beruházások szerepelnek, elkezdődött az új gyártócsarnokunk építése, ahol a harmadik modern, robotizált szendvicspanel gyártósort indítjuk el jövő év szeptemberétől. A fejlesztések velejárójaként idén több, mint 6%-kal növeltük létszámunkat, ami a jelenlegi általános gazdasági helyzet és az egyre kiélezettebb debreceni munkaerőpiacon figyelemre méltó teljesítmény. Emellett nagy gondot fordítottunk a munkaerő megtartására, a rendszeres visszajelzésekre, a belső karrierlehetőségekre és a teljesítményhez kötött jutalmak alkalmazására.

Mi bizakodóan tekintünk a jövőbe, szeretnénk minél több helyi céget köszönteni elégedett vásárlóink körében, így erősítve térségünk gazdaságát.

Betöltés...