Metal-Sheet - Gyártás
Tartalom betöltése...

Trapézlemez gyártása
 
A trapézlemez gyártása cégünk első tevékenységei közé tartozik, így közel 15 éves kiemelkedő szintű szakmai tapasztalatra tettünk szert a lemezmegmunkálást illetően.

A trapézlemezek közel 15 m hosszú gépsorokon készülnek. A befűzött lemeztekercs dupla formázó görgősoron halad keresztül, fokozatosan kialakítva középről a lemez szélei felé a termék végleges alakját. Hidraulikus lemezolló vágja a terméket a megrendelés szerint beprogramozott méretre. Ezért lehet egy megrendelésben akár egyenként különböző hosszméretű táblákat egyszerre legyártani.  A 0,4 mm vastag táblák hosszát maximum 6 méterben javasoljuk megrendelni, mert az ennél hosszabb lemez könnyen sérül és nehéz vele dolgozni. A 0,5mm vastag trapézlemezeket akár 10-12 méter hosszban is legyártjuk.

Bordamagasság szerint eltérőek a termékek. Mindegyik trapézlemez meghatározott teljes és hasznos szélességgel rendelkezik. A teljes szélesség és a hasznos szélesség különbsége jelenti az oldal irányú átlapolás miatti átfedést. A gyártáshoz 0,4 és 0,5 mm-es vastagságú, 1250 mm széles lemeztekercseket használunk.

Minden mintázat külön gépsoron készül, így egyszerre, egy műszakban több ezer négyzetméternyi terméket vagyunk képesek legyártani.
 
Cserepeslemez gyártása
 
A cserepes lemezeink görgősoros hidegalakítása után hidraulikus préselésen esnek keresztül, úgy nyerik el végleges formájukat.  A cserepeslemez alapanyaga poliészter bevonatos, horganyzott síklemez acéltekercsnek feltekerve.

Egyedi méretre gyártható, így hulladék nélkül készülhet a fedés. A táblák hosszát maximum 6 méterben javasoljuk megrendelni, mert az ennél hosszabb lemez könnyen sérül és nehéz vele dolgozni.

Mivel a lemez a gépsoron gyakorlatilag a tekercs erejéig folyamatosan alakul cserepeslemezzé, így a tábla hosszát igény szerinti méretben vágjuk el. Ezért lehet egy megrendelésben akár egyenként különböző hosszméretű táblákat egyszerre legyártani.

Minden mintázat külön gépsoron készül, így egyszerre, egy műszakban több ezer négyzetméternyi terméket vagyunk képesek legyártani.
 
Szelemenek gyártása
 
A Metal-Sheet Kft. által gyártott C- és Z profilok, tűzihorganyzott szerkezeti acéllemez görgősoros hidegalakításával készülnek. A termékek széles méretválasztéka a különböző anyagvastagságoknak, valamint a több dimenzióban állítható, korszerű gyártóberendezésnek köszönhető. Cégünknél 8 féle profilméretet gyártása zajlik 1,00 mm-től 2,5 mm-ig terjedő lemezvastagságban. Egyedi méretre gyártható, így hulladék nélkül készülhet a szerelés
 
Szendvicspanel gyártása
 
A szendvicspanel összetett termék, amely külső és belső oldali acéllemezből és szigetelő magból áll. A szendvicspaneleket gyártástechnológiailag is két részre lehet bontani: habos szendvicspanel és szigetelő táblás szendvicspanel.
 
Habos szendvicspanel:
 
Amikor a szendvicspanelben a szigetelő mag több komponensből álló szigetelő hab, akkor a fegyverzetként szolgáló acéllemezek közé a szigetelő mag a gyártás során alakul kemény habbá.
A szendvicspanel vastagságát nem a szigetelő táblák vastagsága, hanem a gyártáshoz meghatározott receptúra és gyártás során használt oldalblokk mérete határozza meg. A felhasználását az határozza meg, hogy az acél fegyverzetet tetőhöz, vagy oldalfalhoz alakítjuk ki a görgőpárok között a trapézolókhoz hasonlóan.

A PIR vagy PUR habos, tető vagy oldalfal felhasználású szendvicspaneleket egy gépsoron gyártjuk, így az ugyanolyan típusú (PUR vagy PIR), felhasználású (tető, oldalfal), vastagságú (30 - 120mm) és színű (külső és belső fegyverzet lemeztípusa szerinti) megrendeléseket összeszervezve teljesítjük.
 
Vállalt gyártási határidők
 
A megrendelések rögzítése során igyekszünk előre tervezve a lehető legkorábbi gyártási határidőt megadni, ami függ a megrendelésben kért terméktől, mennyiségétől és gyártási gyakoriságtól, így nagyoon nehéz konkrét határidőkről beszélni.